Ciorbe/Supe – 300 gr; Feluri principale – 350 gr

MENIU ZILEI

LUNI

MENIU ZILEI

MARȚI

MENIU ZILEI

MIERCURI

MENIU ZILEI

JOI

MENIU ZILEI

VINERI

    Cauti un meniu gustos pentru masa de pranz de astazi? Avem in fiecare zi cate 4 variante de meniu, 2 ciorbe si 2 feluri principale din care sa alegi. Alege sa mananci sanatos, alege sa te simti mai plin de vitalitate si sa aminteste-ti sa savurezi mancarea, nu sa o infuleci. Savurand mancarea, si oprind orice alta activitate in timpul mesei, nu vei mai fi tentat sa mananci mai mult decat ai nevoie, te vei simti mai satul si mai relaxat. Problema unei deficiente digestive, sau a altor probleme alimentare se datoarea si alegerilor nesanatoase pe care le facem, dar si rapiditatii cu care mancam.
Dimineata ai sarit deja peste micul dejun? Nu sari si peste masa de pranz, sau mai rau, nu alege un meniul de la fast food! Alege un meniu echilibrat si hranitor pentru a evita o cina grea si foarte tarzie cand vei ajunge acasa. Alege sa fii plin de energie, mai degraba decat lipsit de vlaga si pofta de viata.
Alege sa te simti bine in pielea ta si sa te bucuri de fiecare zi, decat sa te uiti cum se depun kilogramele in plus, si tu te simti din ce in ce mai rau. Alege meniul zilei, de Luni pana Vineri!