CALORIC BOX IANUARIE 2024_1

DESCOPERĂ MENIUL CALORIC BOX

3 Mese + 2 Gustări – Mic dejun, Prânz, Cină + 2 Gustări

Slăbește sănătos cu meniul perfect echilibrat într-o medie calorică de 1400-1500 kcal/zi 

Optează pentru unul dintre cele 3 abonamente și ai reducere de până la 24%

Comandă cu 24h înainte !

(Afișat este săptămâna în curs.Livrarea este între 7.00-10.00 AM)

diete-care-promit-slabire-rapida-dar-iti-distrug-corpul-iata-care-sunt-cele-mai-periculoase_size1
Comandă acum!

Livrăm în siguranță direct la ușa ta!

Luni

MARȚI

MIERCURI

JOI

VINERI

Caloric Box

    Este un concept creat de Catering Sănătos care vine în întampinarea celor care doresc sa slăbească, să adopte un regim alimentar sănătos, cu obiceiuri sănătoase, făcând alegeri corecte. Știm că iti doresti de mult să faci asta, dar agitatia cotidiană te impiedică să găsești timpul necesar pentru a pierde timp să cauți rețete sănătoase, să te asiguri că sunt cu adevărat sănătoase, apoi să stai cel puțin o oră la cumpărături pentru a lua toate ingredientele necesare și să mergi acasă să prepari masa pentru mâine. Numai citind aceste rânduri și deja ai obosit 😊 Insă, ce-ai zice dacă noi te-am scuti de tot efortul și ți-am pune direct pe masa meniul pentru urmatoarea săptămână, în fiecare dimineată livrăm între orele 8:00-10:00 AM, meniu complet – toate cele 3 mese si 2 gustări gata pregătite?

    Ar fi mult mai ușor pentru tine să începi să ai un stil de viață echilibrat, nu?

    De ce Caloric Box? Pentru ca are între 1.400 si 1.500 kcal / zi și te va ajuta sa îndepărtezi cu ușurință acele kilograme încăpățânate care ți-au tăiat pofta de viață. Este un meniu echilibrat care te învață că mâncarea sănătoasă poate avea gust și savoare, dar în special este suficient de hrănitoare încât să nu te descurajeze senzația de foame, și să renunți dupa ziua 2. In plus, cu ajutorul nutriționiștilor nostri, concepem meniuri diferite pentru fiecare zi din săptămână, astfel încât să nu te plictisesti de consumarea acelorași alimente zilnic.
    Nu uita însă, acest meniu, sau orice alt tip de dieta, trebuie combinat cu minim 30 de minute de mișcare pe zi (indiferent că este mers pe jos pur si simplu, jogging, înot, fitness sau o plimbare cu bicicletă). Un stil de viață sănătos include mult mai mult decât regimul alimentar, sportul, eliminarea stresului, însă Catering Sănătos a lansat Caloric Box pentru a te ajuta să faci primul pas spre ceea ce iți dorești. Fă primul pas chiar acum: COMANDA CALORIC BOX pentru urmatoarea săptămână!